Konfirmandundervisning

Der vil fortsat være konfirmandundervisning hos sognepræsten i Dreslette og Helnæs sogne.

Jeg vil gerne indkalde forældre og konfirmander til et møde tirsdag den 29. august kl. 19.00. Sammen kan vi denne aften finde en eftermiddag om ugen, hvor alle kan deltage i konfirmandundervisningen - uanset om konfirmanderne går på Ebberup Skole eller Haarby Skole – eller andre skoler.

Jeg håber, vi kan få et godt hold konfirmander her fra Dreslette og Helnæs, jeg vil i hvert fald gøre mit til at tilknytningen til sognene og kirkerne bevares – og ikke mindst til hinanden. Der vil komme brev til konfirmandforældrene hen over sommeren.

Sognepræst Else Suhr

Aftenandagt i Helnæs Kirke

Fredag den 2. marts kl. 17.00 - før fællesspisningen

Lad os mødes i kirken inden fællesspisningen i Borgerhuset til en kort andagt. Her vil vi synge salmer i fællesskab samt høre en kortudlægning af en tekst, som passer til anledningen. Det hele varer en halv times tid – hvorefter vi kan fortsætte til Borgerhuset – og nydelidt god mad sammen med andre.

Man er selvfølgelig også velkommen – selvom man ikke skal til fællesspisning.

Fælles påskevandring "De 5 kirker"

2. påskedag 2-4-2018

Start: Haarby Kirke kl. 10.00: Andagt
Mål: Løgismose Kapel

Vi fortsætter vores succes fra sidste år, hvor vi gik fra Dreslette Kirke til Løgismose Kapel. Der mødtes vi med vandrerne fra Haarby Kirke ved kapellet, hvor der var en andagt, og hvor vi spiste vores medbragte mad. Der var dog flere som ytrede ønske om at gå hele turen sammen, og det gør vi så i år. Kilometerne er nogenlunde de samme, cirka 7 km.

Husk madpakke, drikkelse, godt fodtøj og fornuftigt overtøj.