Konfirmandundervisning

Konfirmander

Nu er det nye skoleår begyndt – og dermed også et tilbud om konfirmandundervisning for alle I, som er tilknyttet Dreslette og Helnæs sogne og nu skal i 7. klasse.

For jer som gerne vil høre om undervisningen og evt. også melde sig til, vil jeg gerne indkalde til et møde:

Torsdag den 30. august kl. 19.00

Mødet er både for jer unge og også forældre.

Sammen kan vi denne aften finde en eftermiddag om ugen, hvor alle kan deltage i konfirmandundervisningen - som kommer til at foregå i præstegården i Dreslette - uanset om konfirmanderne går på Ebberup Skole eller Haarby Skole – eller andre skoler.

Jeg håber, vi kan få et godt hold konfirmander her fra Dreslette og Helnæs sogne.

Rent praktisk - det vil være muligt at køre med Flex-trafik til undervisningen, og hvis der opstår andre udfordringer, kan vi helt sikkert løse dem.

Hvis I har spørgsmål, kan I bare ringe eller sende en mail.

Sognepræst Else Suhr

Mail: elsu@km.dk

Konfirmander Helnæs Kirke 2018

August Nicolai Grønlykke, Pil Munk Carlsen

Højskoledag

Høstgudstjeneste i Helnæs kirke

Søndag den 23. september kl. 17.00

- med efterfølgende spisning i Forsamlingshuset

Alle gode gaver, de kommer oven ned.

Så tak da Gud, ja, pris dog Gud, for al hans kærlighed”.

Ved høstgudstjenesten vil vi igen opfordre alle til at medbringe noget, som I har ”høstet” i jeres have.

Det er jo alt sammen ”gaver, som kommer oven ned”.
Gør I det, bliver det gaver igen. Vi vil under spisningen holde auktion over jeres gaver og give de indkomne penge til menighedens barn fra SOS-børnebyerne.

”Mini-konfirmand”

Hermed et tilbud til jer børn om at gå til ”Mini-konfirmand” her i Dreslette. Alle I, som er inviteret til at deltage, går på en af de lokale skoler i 3. klasse – det er underordnet hvilken, blot I er tilknyttet området.

Der bliver 5 gange i alt, og det er onsdage fra ca. kl. 15.00-16.30:

Onsdag den 24. oktober

Onsdag den 31. oktober

Onsdag den 7. november

Onsdag den 14. november

Onsdag den 21. november

Søndag den 25. november afsluttes med en gudstjeneste i Dreslette kirke, hvor mini-konfirmanderne deltager aktivt i gudstjenesten, som bliver en ”børnegudstjeneste”. Det er kl. 11.00 – og bagefter er der hotdogs i konfirmandstuen til alle ”minier”, søskende, forældre og andre kirkegængere, som har lyst til at deltage.

Programmet bliver hver gang sådan, at vi mødes i konfirmandstuen i Dreslette og går op i kirken, hvor vi er en halv times tid. Derefter vil der være lidt spisning i konfirmandstuen, og den sidste halve time vil der være aktiviteter der, inden vi slutter kl. 16.30.

Vi håber, I har lyst til at tilbringe lidt tid sammen med os i vores dejlige kirke, høre gode historier, lære nye sange/salmer og andre aktiviteter – og nyde Inges gode lækkerier og det at være sammen.

”Mini-konfirmand” er gratis - tilmelding hos sognepræst Else Suhr 64771083/29101093 eller elsu@km.dk.

Der går bus fra Hårby skole kl. 14.25 og fra Ebberup skole kl. 14.25 – og børnene skal stå af ved indkørslen til præstegården, Nørrelundsvej 4, hvor de vil blive afhentet. Vi begynder først, når alle børn er her. Hvis der er børn fra andre skoler, som har problemer med transport, så ring til Else. Det vil være fint, hvis I forældre har mulighed for at afhente børnene kl. 16.30.

Inge Nielsen, Lis Nielsen, Else Suhr og Annie Værge